Merkliste (0)

 
 

Referenties

 
 
 

Luchthaven Deurne - FLYING GROUP

Een carousel van 800m² om vliegtuigen en jets te draaien, uitgevoerd in parket met producten van PALLMANN.

  • Merk: Pallmann
  • Plaats: 2100
  • Land: Belgien BE_be

Sinds de zomer van 2011 is op de luchthaven van Deurne de  nieuw hangar van Flying Group in gebruik. Deze ruime hangar van 5200m² kan onderdak bieden aan bijna elk type van business jet. Met afmetingen van 80m x 65m x 9,5m is dat geen enkel probleem.

Een uniek aspect van de nieuwe hangar is de carousel voor vliegtuigen en jets van 800m². Elk type vliegtuig dat hierop parkeert, kan in zeer korte tijd opnieuw gedraaid worden naar de toegangspoorten. De carousel is uitgevoerd in parket, en verdient dus voor de ingebruikname een degelijke afwerking. 

Daarom werd een beroep gedaan op Wils J & Zonen Parketvloeren uit Oelegem voor het bewerken van het parket. Met de WOLFF Mambo en Pallmann schuurmateriaal werd de vloer voorbereid om vervolgens Pallmann Pall-X 325 te plaatsen. Deze watergedragen ééncomponenten parketprimer zorgt voor een gelijkmatig en helder uitzicht. Het onderscheidt zich door een grote betrouwbaarheid bij sterk absorberende houtsoorten zoals bijv. beuk. Pallmann Pall-X 325 heeft een snelle droogtijd, heeft een zeer goed vullend vermogen en is zowel rol- als spatelbaar.

Na het aanbrengen van de primer werd de parketvloer afgewerkt met de watergedragen tweecomponenten parketlak Pallmann Pall-X 98. Deze lak is ideaal voor zeer intensief belaste parketvloeren en heeft een goede weerstand tegen sterke mechanische en chemische belasting. Een perfecte partner dus voor een vloer waarop vliegtuigen geparkeerd worden!

Meer informatie over de gebruikte Pallmann producten kunt u vinden op www.pallmann.be of op het nummer 09/222 58 48.